Elke twee maanden vindt er een Legal Breakfast plaats voor vrouwelijke juridische adviseurs in de vakgebieden privacy, legal tech en e-commerce! Of je nu net begint aan je carrière of een doorgewinterde professional bent, dit ontbijt is voor jou.

Dit evenement biedt een uitstekende gelegenheid om te netwerken, inzichten te delen en van elkaar te leren. Als juridisch adviseur en ondernemer begrijp ik hoe belangrijk het is om verbindingen te leggen met andere vrouwen in de branche. Daarom vind ik het geweldig om een ruimte te creëren waar we elkaar kunnen ontmoeten, ideeën kunnen uitwisselen en zowel professioneel als persoonlijk kunnen groeien.

Of je nu net begint aan je carrière of een doorgewinterde professional bent, dit ontbijt is voor jou. Markeer dus je agenda en sluit je aan bij ons voor het volgende Women Legal Breakfast. Laten we elkaar versterken en ons stempel drukken op de juridische branche!

Een energieke start van de dag, met goed ontbijt, interessante insights en inspiratie van andere legal women! 

Romana, advocaat

De datums voor 2023:

Een ontbijt start om 8:30 en rond 10:15 gaat iedereen weer aan het werk. Het is meestal in Amsterdam of in Eindhoven. Er is altijd een actueel thema gekoppeld aan het ontbijt en napraten kan via de online community.

Als éénkoppig legal team is het fijn om van gedachte te kunnen wisselen met legal counsels van andere (tech/e-commerce) bedrijven. Leuke gesprekken, goede onderwerpen en een lekker ontbijt maken het een waardevol begin van de dag!

Floor, legal counsel