Vind hier onze favorieten! Bestel je via de links hieronder dan verdien ik daar een klein bedrag mee.

Miracle Morning – Hal Elrod

Wanneer ben je het meest productief? Sta eens een uur eerder op! Toen de schrijver van het boek deze ‘methode’ bedacht, kreeg hij in korte tijd duizenden aanhangers. Mensen zweren erbij en geven aan dat hun leven is veranderd! Zelf ben ik ook voorstander van op tijd naar bed gaan en vroeg opstaan. Want ook ik krijg het meeste gedaan voor 12 uur ’s middags. En zeg nou zelf: doe je ’s avonds iets anders dan op de bank Netflix kijken?

Bestel hier via Bol.com

We quit mail – Kim Spinder

Begin jij je dag met je e-mailbox? Is je e-mailbox leegkrijgen voor jou een taak op zich? Lees dan vooral dit boek! Dit boek geeft je inzicht en leert je hoe je je dag niet meer laat bepalen door je e-mailbox en het e-mailgedrag van je collega’s. Ik vond het echt een top boek en heb er veel aan gehad. Maar.. je collega’s blijven natuurlijk hetzelfde van je verwachten, hoe ga je daarmee om? Ook daar worden tips voor gegeven in het boek.

Klik hier om het boek te kopen

Nooit meer te druk – Tony Crabbe

Druk druk druk; een veelgehoorde tekst. Maar..zijn we daar dan trots op? Volgens mij – en de schrijver van dit boek – helemaal niet iets om trots op te zijn. Hoe krijg jij de grip op je leven terug? Tony Crabbe laat je eerst inzien hoe de huidige maatschappij is gaan draaien om druk zijn. Vervolgens geeft hij je de beste tips om hier mee te dealen!

Koop hier je vrije tijd terug

Best Self planner

Ik kan gewoonweg niet zonder mijn planner. De planner die ik altijd gebruik ik de Best Self Planner. Waarom is deze zo fijn? Overzichtelijk, veel ruimte en datums zijn vrij in te vullen. De Best Self Planner beslaat 13 weken, dus precies even lang als een kwartaal.

Je begint met het invullen van 3 doelen en een commitment. Daarna is er ruimte voor wekelijkse planningen (en reflectie) en verdeel je je planning vervolgens per dag. Per dag is er ruimte voor dankbaarheid.  En van het dagelijks bedenken waar je dankbaar voor bent is bewezen dat het je gelukkiger maakt!

Maak mijn leven overzichtelijk en gelukkig 😉