Een lezer wees mij er op dat de betalende klant (Spotify Premium) wel de mogelijkheid krijgt om de voorwaarden door te lezen. Namelijk 30 dagen. Als je de knop ‘niet nu’ gebruikt. Zal er waarschijnlijk mee te maken hebben dat als je het er niet mee eens bent, je tijdig je betaalde abonnement op kunt zeggen.

Als je betaalt in de vorm van het luisteren naar de advertenties, heb je er dus minder van te vinden. Snap ik op zich wel, maar uiteindelijk wil je toch dat de free rider op termijn ook een betaalde klant wordt. Niet nu in ieder geval 🙂

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s