Ja toch? Hoe kan je ergens wat van vinden als je niet weet waar en hoe de ideëen ontstaan. Op Nyenrode business Universiteit ontstonden er gisteren in ieder geval genoeg en werden er veel gedeeld met het publiek. 12 sprekers die ieder in een half uur de grootste inzichten van digital marketing en digitale platformen aan een 300 koppig publiek toonden. De koppeling met sport maakte het helemaal af. De echte ondernemers zijn wat mij betreft wel degenen met de meeste passie en het tofste verhaal (Jelle Drijver, Gerrit Heijkoop, Dennis van der Laan, Michel van Grunsven). Ernst & young bewees echter ver van de gewone business af te staan met ingewikkelde tabellen en veel holle termen. Je moet gewoon weten wie je Mickey en wie je kasteel is, that’s it.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s